Meniuri evenimente speciale Hanul Vlasiei

MENIU VARIANTA I (TRADITIONAL)

-         Nufar de rosie cu salata de vinete,

-         Corabioara de ardei cu pasta de branza,

-         Rulouri de sunca cu salata de cruditati,

-         Gondola de andiva cu salata de ciuperci,

-         Crin de castraveti cu ridichie rosie,

-         Rulada de pui cu legume,

-         Dobos cu strugure,

-         Telemea cu ierburi,

-         Trandafir de salam uscat,

-         Chiftelute cu susan, menta si busuioc,

-         Masline asortate.

-         Salau in sos de unt si lamaie servit cu buchetiera din legume proaspete in abur

-         Sarmalute traditionale in foi de varza servite cu mamaliguta, costita si ardei iute

-         Mixed grill format din ceafa de porc, piept de pui, carnaciori afumati; insotiti de cartofi copti cu rozmarin.

-         Salata –vara/ varza mozaic/ muraturi asortate. ( la alegere)

-------------

MENIU VARIANTA II

-         Rosie umpluta cu branzeturi fine,

-         Rulou de castravete cu pasta de peste afumat,

-         Galantina de pasare,

-         Rulada de somon cu sos de hrean,

-         Frigaruie cu rosii cherry, mozzarella si masline,

-         Mousse de pate pe portocala,

-         Tartine cu caviar,

-         Avelina de bluechesse pe ananas,

-         Salata de pui cu alune de padure.

-         Pastrav in folie cu ierburi aromate insotit de cartofi butoiase, baby carrots, broccoli, julien de ardei.

-         Duet de sarmalute in foi de vita/foi de varza servite cu mamaliguta, smantana si ardei iute.

-         Muschi de porc impanat,

-         Rulou de pui cu cascaval,

-         Cartof copt in folie cu umplutura de smantana, usturoi, verdeturi.

Salata – vara/ varza mozaic/ muraturi asortate.

© 2011.Toate drepturile rezervate