Meniuri evenimente Restaurant Tonik

MENIU NUNTA 150 LEI/ PERS

Minim 40 PERSOANE

Aperitiv

- muschi de porc afumat sau sunca praga 50 gr

- salam uscat 50 gr

- mini chiftelute 50 gr

- cascaval 50 gr

- branza telemea 50 gr

- ardei cu pasta de branza 50 gr

- rosie umpluta cu salata vinete 1 buc

- salata de icre pe felie de lamaie 50 gr

- castravete 50 gr

- masline 50 gr

- slaninuta afumata 50 gr

- mustar

- ceapa rosie

***

File de salau cu legume sau cartofi natur

***

Sarmale cu mamaliguta, ardei iute si Kaiser

***

Friptura

- ceafa de porc la gratar 200 gr

- piept pui la gratar 200 gr

- cartofi natur/ gratinati/ sau legume la gratar( dovlecei 2 buc, vinete 2 buc, ciuperci 2 buc, ardei gras 2 buc, rosie 2 buc)

- salata de varza alba/rosie/ muraturi/sau sfecla rosie

***

Bauturi

- cafea nelimitat

Restul de bauturi le poate aduce clientul. Alune si covrigei din partea casei.

Aranjamentul meselor este gratis si include: huse scaune, fete masa,servete, masa de prezidiu inclusive florile, aranjament floral din crizantema olandeza pe diferiti suporti. Dispunem de 4 culori pentru aranjamente.La cerere oferim si dj profesionist.

Avansul trebuie sa acopere 30% din costul final.

Relatii si rezervari la nr. 0723.73.73.61 Valentina Aron.

2011.Toate drepturile rezervate