Meniuri Evenimente speciale Restaurant Hornet

MENIU NUNTA   All inclusive

Pachet  wellcom: Sampanie si piscoturi

La alegere 3 variante gustari reci

Gustare Rece – Varianta I

Dobos 50 g.

Icre  pe lamaie 50 g.

Branza Telemea 50 g.

Branza de Burduf 50 g.

Rulada ciolan 50 g.

Salam de sibiu  50 g

Pastrama de pui 50 g.

Masline (negre si verzi 25 g. + 25 g.)

Cruditati : ardei gras 30 g.,rosie 60 g.,ceapa 30 g.,castravete 30 g.

Gustare Rece – Varianta II

Ardei cu pasta de branza 50g.

File de porc afumat 50 g.

Rosii umplute cu vinete  100 g.

Rulada de cascaval 50 g.

Salam de sibiu 50 g.

Dobos  50 g.

Cruditati (castravete 30 g.,salata 25 g.)

Masline (negre si verzi 25 g. + 25 g.)

Gustare Rece – Varianta III

Rulou de sunca praga umplut cu salata de cruditati 50 g

Barcuta de ardei in branza bleu 50 g

Frigarui asortate cu rosii chery si mozarella 50 g

Chiorizzo cu castravete 50 g

Piept de rata afumat 50 g

Cascaval afumat 30 g

Babic 30 g

Cruditati (castravete 30 g.,salata 25 g.)

Masline (negre si verzi 25 g. + 25 g.)

La alegere 2 variante preparate de peste

Preparat de peste – Varianta I

Pangasius parisian 200 g.+ sos capere + lamaie

Garnitura : Legume sote 100 g(brooccoli,baby carot,conopida)

Cartofi nature100 g

Preparat de peste – Varianta II

Salau in crusta de fulgi de porumb cu sos de coriandru 200 g

Garnitura : Legume sote 100 g(brooccoli,babe carot,conopida)

Cartofi nature100 g

Sarmale (4 buc) cu mamaliguta, bacon si ardei iute

La alegere 2 variante preparat de baza

Preparat de Baza Varianta I

Mixt Grill: Ceafa de porc 130 g. +  Piept de pui 130 g. ( gratar )

Garnitura : Cartofi Taranesti 150 g.

Preparat de Baza Varianta II

Mixt Grill - (Piept de pui100 g.+ Ceafa de porc 100 g.,Carnati de casa 100 g.

Garnitura : Cartofi taranesti 150 g.

Salata la alegere : Asortata (rosii, castraveti, salata verde) 200 g.

Muraturi asortate 200 g

Varza alba/ rosie 200 g

Asortiment de fructe pe mese ( in cos )

Alune 30 g. ; Fistic 30 g

Tort festiv (de ales varianta agreata din catalog)

Pachet nelimitat alcoolice si racoritoare

Bautura Aperitiv ( Whisky, Gin, Vodca, Vermut)

Vinul Casei ( rosu si  alb – demi - sec)

Apa plata / minerala

Suc (cola , fanta , sprite , pepsi , santal )

Red bull

Cafea

Intrare Restaurant :

Covor  Rosu , Arcada , Stalpisori 6 buc.,

Torte si aranjamentele florale aferente

Aranjamentul salii: decoratiuni pentru scaune cu huse albe si

funde colorate la alegere, aranjamente florale prezidiu

si mese Apartament de 4* pentru miri in ziua evenimentului

Degustare  meniu  cu 10 zile inaintea evenimentului

PRETURI

Pret meniu 71 euro/persoana

Meniu All Inclusive fara pachet de bauturi – 51 euro/ persoana

Meniu + aranjament sala – 40 euro /persoana

Avans intre 15% si 30%

Taxa servicii 10%

Taxa bautura 10 ron/persoana in cazul in care clientul aduce bautura

Daniela Hornet

Director Hotel

0752225444

Varianta All inclusive + pachet limitat – 62 euro

Pachet limitat alcoolice si racoritoare

Bautura Aperitiv ( Whisky, Gin, Vodca, Vermut)-50 ml

Vinul Casei ( rosu si  alb – demi - sec)   1 L

Apa plata / minerala  1,5 L

Suc (cola , fanta , sprite , pepsi , santal ) - 1 L

Red bull-0,250 ml

Cafea

Varianta All incusive + pachet limitat- 57 euro

Pachet limitat alcoolice si racoritoare

Bautura Aperitiv ( Whisky, Gin, Vodca, Vermut)- 50 ml

Vinul Casei ( rosu si  alb – demi - sec) - 0,750 ml

Apa plata / minerala  - 1,5 l

Suc (cola , fanta , sprite , pepsi , santal ) -0,500 ml

Red bull- 0,250 ml

Cafea

© 2011.Toate drepturile rezervate