ZONA: Lacul Tei
AMBIENT: Clasic
CAPACITATE:
Sala Tronului : 60 – 100 locuri
Sala Grecească : 60 – 100 locuri
Sala Cavalerilor : 110 – 220 locuri
Sala de Bal : 300 – 500 locuri
FACILITATI: sistem de sonorizare, 2 microfoane wireless, ecran de proiecție, videoproiector, flipchart, acces Internet wireless, parcare pazita.

Organizare evenimente: Palatul Ghica Tei – organizeaza nunti, cununii, botezuri, petreceri private,corporate, aniversari de la 60 pana la 500 locuri.

Meniuri Evenimente Aici

Palatul Ghica Tei organizează evenimente culturale, sociale și de caritate dar și petreceri de companie, lansări și întâlniri pentru mediul de afaceri din România.

Situat în inima Capitalei, cu valoare de monument istoric de arhitectură, cu un trecut tumultuos, reprezentând o mărturie vie a tradiției și a culturii românești, Palatul Ghica Tei vă oferă posibilitatea de a călători în timp și de a simți emoțiile petrecerilor unei epoci de mult apuse.

Interiorul este generos cu finisaje deosebite ce răspund celor mai exigente pretenții ale unui public select.Sala de Bal a fost special construită pentru evenimente de amploare ce impresionează prin design-ul său care împletește luxul clasic de odinioară cu stilul modern.Evenimente corporate
Fie că planificați o conferință, o lansare de produs, o petrecere de firmă, un cocktail sau un vernisaj, Palatul Ghica Tei vă pune la dispoziție:

- un manager de eveniment – împreună cu managerul de eveniment, veți stabili detaliile privind viziunea asupra evenimentului, organizarea și programul acestuia, astfel încât să vă puteți simți ca un invitat
- 4 săli cu suprafețe generoase și capacități maxime cuprinse între 60 și 500 de persoane
- logistică de înaltă clasă: ecran de proiecție, videoproiector, aparatură sonorizare, flip-chart, traducere simultană, iluminat special, soluții video și foto acces Internet gratuit
- grădina palatului cu o suprafață de 1500m² unde se pot organiza evenimente în aer liber
- parcare cu o capacitate de 100 de locuri și valet parking
Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne contactați telefonic, 0744.792.827 – Oana Stoian, Manager Evenimente Corporate.

Sala de Bal
Sala de Bal dispune de lumină naturală și spații generoase pentru pauzele de cafea: un lobby generos și două curți interioare venețiene.
Sala de Bal este cea mai mare sală a palatului, putând acomoda până la 500 de persoane pentru recepții de tip conferintă sau cocktail și până la 300 de persoane pentru o dispunere de tip ballroom, la mese.

Sala Cavalerilor
Sala Cavalerilor are o suprafață de 200m², dispune de lumină naturală și are o capacitate de 220 de persoane pentru recepții de tip cocktail, 170 de persoane pentru conferință sau 110 persoane așezate la masă.

Sala Tronului
Sala Tronului are o suprafață de 120m², dispune de lumină naturală și are o capacitate maximă de 100 de persoane pentru recepții cocktail sau 60 de persoane așezate la masă.

Sala Grecească
Sala Grecească are o suprafață de 120m², dispune de lumină naturală și o terasă generoasă și are o capacitate de 100 de persoane pentru recepții cocktail sau 60 de persoane așezate la masă.

Contact

Adresa :Str. Doamna Ghica nr.3-5, sector 2, Bucuresti.
Tel: 0753.319.577 / 0784.123.450 / 0784.123.442
Email : office@palatulghicatei.ro
Web : https://www.palatulghicatei.ro
Facebook page: https://www.facebook.com/palatulghicatei/


TRIMITE UN MESAJ CATRE LOCAL
Eveniment
Nr. invitati
Perioada
Nume
Email
Telefon
Alte solicitari
9 adunat cu 0

Comments are closed.

Previous Post
«