ZONA: Pipera
Stil: Clasic, romantic
Capacitate: Sala de receptii are o suprafata de 350 mp, asigura o capacitate de pana la 180 persoane la mese rotunde de 10 – 12 persoane si un ring de dans de minim 50 mp.

Oferta Speciala 2019
Reducere 20% pt nuntile organizate Vineri sau Duminica .
Mai multe detalii AICI

Meniuri Evenimente Aici


Revelion 2020 Aici


Locatie

Ambery Hall este un salon nou, destinat special organizarilor de evenimente ( nunti, botezuri, conferinte, lansari de produse, petreceri corporate ,etc. ). Intr-o atmosfera romantica ,calda si prietenoasa veti simti pasiunea si implicarea personala a oamenilor nostri si puteti regasi farmecul vremurilor de altadata .

Ambery Hall inseamna o locatie selecta in zona de Nord a capitalei, echipata cu sisteme ultramoderne de aer conditionat, beneficiaza de terasa exterioara, spatii verzi generoase si parcare.
Locatia ofera clientilor sai o intrare speciala din curtea interioara a complexului, garderoba, zona de primire, bucatarie proprie, toalete elegante, si multiple posibilitati de amenajare a spatiului atat la interior cat si la exterior.

Galerii fotoServicii
Ambery Hall ofera clientilor sai solutii complete pentru organizarea oricarui tip de eveniment: nunti, botezuri,evenimente mondene, petreceri private sau de firma, conferinte, seminarii, lansari de produse si intalniri de afaceri.

In completarea ofertei de preparate culinare ( retete romanesti si internationale ), Ambery Hall va pune la dispozitie toata gama de servicii specifice organizarilor de evenimente:
wedding planner, decoratiuni speciale, aranjamente florale pentru salon si biserica, scena, lumini, muzica pentru evenimente ( formatie, DJ, artisti consacrati, cvartet ), sonorizare, servicii foto – video, dansatori, ursitoare, clowni, magician, hostess, stand-up comedy, fantana de ciocolata, sculpturi in gheata si bar de fructe.

Datorita faptului ca locatia beneficiaza de bucatarie proprie, echipata complet cu utilaje profesionale, de personal calificat cu mare experienta in domeniu, Ambery Hall poate satisface cele mai exigente gusturi in materie de preparate culinare.
Indiferent daca servirea se face la mese sau tip “bufet suedez”, preparatele noastre care sunt intotdeauna proaspete, calde si atent verificate de Bucatarul Sef, va vor incanta simturile.
 

 

Contact

Adresa: Str. Bucuresti Nord, 15-23, Pipera
Voluntari, Ilfov

E-mail: office@amberyhall.ro
Site web : www.amberyhall.ro  

Telefon:
Daniel Petrescu: 0726.232.259

Fax:
021 230 40 74


TRIMITE UN MESAJ CATRE LOCAL
Eveniment
Nr. invitati
Perioada
Nume
Email
Telefon
Alte solicitari
8 adunat cu 8

Comments are closed.

Previous Post
«
Next Post
»