Zona: Calea Mosilor, Piata Romana, Vasile Lascar

Specific Bucatarie: Internationala
Capacitate: 70 persoane
Optiuni : wi-fi, plasme, sistem ventilatie fum, climatizare, aer conditionat

Cutreierand pe una din stradutele capitalei, strada Mihai Eminescu iti va trezi interesul inca de la prima vedere. Fie ca esti cu partenerul la brat, sarbatoresti un eveniment alaturi de prietenii tai sau pur si simplu ti-e pofta de ceva gustos, Glasgow Pub, un spatiu confortabil si frumos amenajat este deosebit prin atmosfera chill-out.

Bucataria cu specific romanesc si international iti ofera libertatea de a-ti personaliza meniul pentru petrecerea ta dupa bunul plac si gust. Atmosfera chill-out si ofertele speciale sunt doar un preview pentru serile din Glasgow Pub.

Dam startul celor mai tari petreceri ce vor avea loc de Luni pana Duminica, cu invitati de seama si petreceri tematice.

Dupa miezul noptii, ambientul se transforma intr-o sursa de distractie pana in zori, unde vei savura cocktail-uri rafinate, alaturi de muzica buna!

Daca vrei sa sarbatoresti un moment important din viata ta, alatura-te noua! Din orice clipa, vom face un moment de neuitat pentru tine si invitatii tai. Aceasta este cartea noastra de vizita!

Don’t miss the party!

Galerii foto


Organizare evenimente: GLASGOW PUB – organizeaza petreceri private,de firma,petreceri tematice, receptii,onomastici,workshopuri, seminarii, expoziţii, conferinţe de presă sau prezentarea de produse, de la 30 de invitati pana la 80 de invitati.

Meniu gold – 150 lei CLICK AICI

Meniu silver – 130 lei – CLICK AICI

Rezervari: 0768.907.220






——————————————-

In aceeasi locatie la etaj se afla SALONUL DE EVENIMENTE GLASGOW IMPERIA,
unde se organizeaza nunti, botezuri, petreceri private,de firma, receptii,
onomastici, mese festive, etc de la 40 pana la 80 de invitati. DETALII AICI

——————————————–

CONTACT

adresa: Strada Mihai Eminescu nr. 125

nr contact: 0768.907.220

site: glasgowpub.ro

mail: office@glasgowpub.ro / alexandra.stefanesa@gmail.com

facebook: glasgow pub. ro

Comments are closed.