ZONA:Baneasa
Ambient:glamour, neoclasic
Capacitate:
Ballroom Papion – 120 locuri
Lasser Papion (cafenea si restaurant) – 90 locuri
Terasa : 40 locuri
FACILITATI: garderoba, climatizare, 3 camere cazare si 3 apartamente, bucatarie proprie, sistem de sonorizare, proiectoare, spectacol de lumini, instalaţii de fum, parcare ,conexiune Wi-Fi gratuită la internet, asistenţă pe întreaga desfăşurare a evenimentului dumneavoastră
Program Restaurant:Luni – Duminica 11:00 – 23:00

Revelion 2018 Aici

Oferte Speciale Evenimente:
1.Din Noiembrie până în Mai – reducere 10 ron/meniu
2.Duminica – reducere 10% / meniu la peste 70 persoane
3.Duminica – reducere 5% / meniu la mai puțin de 70 persoane

*Ofertele nu se cumulează
TVA inclus în prețurile afișate.

Restaurantul Papion este situat în nordul Bucureştiului la 15 minute de centrul oraşului si pune la dispoziţia oaspeţilor două saloane: “Ballroom Papion” – cu o capacitate de 120 persoane şi “Lasser Papion”- cafenea și restaurant cu o capacitate de 80 locuri.

Locatia dispune și de un Motel alcatuit din 3 apartamente şi 3 camere mobilate modern, elegant şi confortabil, oferind un mediu perfect pentru relaxare.
Restaurantul Papion reprezintă alegerea perfectă pentru organizarea unui eveniment privat sau corporate, plin de bucurie, culoare si rafinament.

SALONUL BALLROOM PAPION este conceput în stil neoclasic şi are o capacitate de 120 persoane. Nuanţele naturale creează o atmosferă caldă, relaxantă şi primitoare. Fiecare eveniment poate fi personalizat prin adăugarea unui plus de culoare la aranjamentele florale, lumânări, materiale şi alte accesorii, creând de fiecare dată o altă poveste.

Candelabrele cu design unic, aplicele stilate din cristal de Bohemia şi tavanele de oglindă, ce reflectă lumina într-un mod special, completează atmosfera regală.

Galerii foto


SALONUL LASSER PAPION cu o capacitate de 90 persoane, are dublă funcţionalitate. Pentru servirea „a la carte” a clienţilor punem la dispoziţie o gamă largă şi diversificată de preparate culinare selectate cu mare grijă. Oferim minuturi, gustări, fripturi din bucătăria mediteraneană, românească şi internaţională.

Salonul dispune de sistem de sonorizare, proiectoare, spectacol de lumini, instalaţii de fum, drept pentru care poate fi transformat cu uşurinţă într-un club. Astfel, se pot organiza petreceri tematice: Valentine’s Day, 8 Martie, Crăciun etc. Clubul poate fi inchiriat şi pentru petreceri private.

Sala dispune de un bar dotat cu echipamente moderne pentru prepararea în cele mai bune condiţii a cockteilurilor. Oferă cele mai rafinate băuturi şi vinuri dintr-o gamă largă de sortimente.

Salonul Lasser Papion se extinde cu o terasă, având o capacitate de 40 locuri, folosită în special în sezonul cald, unde puteţi savura alături de prieteni o cafea bună şi un desert delicios preparat in casă.

Organizare Evenimente:
Restaurant Papion organizeaza Nunti, Botezuri,mese festive , conferinte,receptii, petreceri private,cocktail-uri, seminarii,training-uri, petreceri de firma, onomastici de la 40 locuri pana la 120 de locuri.

Avantaje:
- Aranjamentul salonului
- O cameră la Hotelul Papion
- Videoproiecție
- Platouri cu fructe
- Alune, covrigei, pișcoturi
- Șampanie la întâmpinare

Meniuri Evenimente Aici

Recomandari din meniul Restaurant Papion:
- Muşchi de vită PAPION cu smochine şi sos de rodii
- Tagliatelle cu ciuperci de pădure și vită
- Piept de rață Papion
- Ruladă de somon cu cartofi parisieni
- Tort de caramel cu alune de pădure

Meniu Restaurant Aici

Restaurantul Papion servește în regim a la carte diverse tipuri de mâncăruri și băuturi, dar oferă și servicii de livrare mâncare la domiciliu în nordul Bucureștiului.

Zonele acoperite pentru livrare mâncare în București sunt:
București Sector1 – Zona: Pipera, Aviației, Băneasa, Bucureștii Noi, Vatra Nouă
Județul Ilfov - Oraș Otopeni, Aeroport Otopeni

Pentru a vizualiza oferta de livrare mâncare la domiciliu CLICK Aici

Contact
Adresa :Șos. Gheorghe Ionescu Sisești, nr 38 A, sector 1, București.
TELEFON:
Catering / Rezervări Restaurant:0736.246.905; 0740.761.986; 0775.396.776
Evenimente: 0767.790.900, 0786 328 300
Rezervări Hotel: 0786.800.954, 0786.328.300
Email:contact@restaurant-papion.ro
Web:http://www.restaurant-papion.ro/
Pagina Facebook :https://www.facebook.com/RestaurantPapion


TRIMITE UN MESAJ CATRE LOCAL
Eveniment
Nr. invitati
Perioada
Nume
Email
Telefon
Alte solicitari
5 adunat cu 0

Comments are closed.

Previous Post
«