ZONA: Baneasa
AMBIENT: Clasic
CAPACITATE: Ballroom – 250 locuri cu acces la piscina
FACILITATI : wi-fi, parcare, bucatarie proprie

Organizare evenimente: Ici et la Ballroom – organizeaza nunti, botezuri, petreceri private,de firma, onomastici pana la 250 locuri.

Meniuri evenimente aici

Ici et La vă oferă un serviciu de catering pentru firme sau persoane fizice, sub forma unor cocktail-uri bufet, coffee break-uri, mese business, botezuri, nunți, etc.

MESE ORGANIZATE. *Nuntă și botez*: bucătărie românească sau internațională cu posibilitatea oferirii unui meniu personalizat. *Masă de afaceri*:
pentru mesele de afaceri vă propunem preparate de bucătărie franțuzească, internațională sau românească. Dispunem de o listă de meniuri prestablite dar există și opțiunea personalizării meniurilor în funcție de gusturi și de bugetul disponibil.

COCKTAIL. Există mai multe opțiuni pentru organizarea de cocktail-uri: cocktail-uri reci 5 bucăți, 8 bucăți, 10 bucăți | cocktail-uri reci 5-8 sau 10 bucăți plus un preparat cald | preț separat pentru băuturi fără alcool | preț separat pentru vin românesc sau francez | preț separat pentru alcool |
preț separat pentru șampanie.

PREPARATE PENTRU MASĂ. Preparatele pentru masă sunt o soluție excelentă pentru evenimentele de la birou. Vă propunem o serie de meniuri ce includ
aperitiv, fel principal, desert și în anumite cazuri, servirea de brânză franțuzească.

COFFEE BREAK. Vă propunem organizarea unor pauze de cafea acompaniate de gustări dulci sau dulci și sărate cu produse de patiserie și biscuiți pregătiți la restaurant, precum și gustări exclusiv sărate.

Pentru evenimente, vă rugăm sunați la 0774.636.294 – Maria Mirea.

Galerii foto
Contact

Adresa : Soseaua Odaii nr. 26-30, Centura Bucuresti, Otopeni
Tel: 0774636294 – Maria Mirea
Mail: tomescu.c.roxana@gmail.com
Adresa web : www.icietla.ro
Facebook page: https://www.facebook.com/IcietLa.Restaurant.Francez/


TRIMITE UN MESAJ CATRE LOCAL
Eveniment
Nr. invitati
Perioada
Nume
Email
Telefon
Alte solicitari
6 adunat cu 2

Comments are closed.

Previous Post
«