ZONA: Pipera
Ambient : Modern, Elegant
Capacitate:
SALON PORTOFINO: 130-300 persoane
SALON RICHMOND: 120 – 250 persoane
SALON ADELAIDE : 90-150 persoane
SALON MANHATTAN: 80 – 130 persoane
FACILITATI: spatiu de primire – Lounge Room ,ring de dans, bucatarie proprie, parcare, sisteme de aer conditionat si climatizare performante

Situat în vecinatatea zonei rezidentiale Pipera, centrul de evenimente METROPOLITAN CLUB & EVENTS îndeplineste cele mai înalte cerinte ale unei locatii de lux, fiind, în acelasi timp, potrivit pentru o gama larga de clienti.

METROPOLITAN CLUB & EVENTS este locul în care vei descoperi armonia intre distractie si relaxare, cadrul potrivit al oricarui eveniment din viata ta. Momente frumoase, de neuitat!

Te invitam sa-i descoperi farmecul aparte, eleganta , caldura, care te vor captiva pe deplin.
METROPOLITAN CLUB & EVENTS este locul ideal pentru petrecerea celor mai importante momente din viata ta.
Acest centru de evenimente este structurat în 4 saloane atent amenajate. Decorul interior, elegant, feeric, contemporan, te invita sa visezi si sa evadezi din cotidian.ORGANIZARE EVENIMENTE: Nunti, botezuri, mese festive, onomastici ,petreceri private, de firma, de la 50 pana la 500 locuri.
AVANTAJE:
- va putem pune la dispozitie o gama larga de servicii suplimentare: candy bar, cabina foto, live band, DJ, foto-video, aranjamente sala,hostess, animatori, show de dans etc
- bucatarie proprie, cu meniuri ce se pot personaliza in functie de preferintele clientului

Spatiul de primire este un lounge intim si confortabil de 70 mp, amenajat in stil contemporan, care faciliteaza accesul catre cele doua saloane. Este locul ideal pentru intampinarea invitatilor dvs.

Salonul Richmond 560 mp, 120 – 250 pers

Celebrating exquisite.

Într-o atmosfera festiva si eleganta, cu linii arhitecturale somptuoase, sala poate lua forma unui salon de nunta sau a unui eveniment corporate mai amplu.

Te invitam sa-i descoperi eleganta si sa petreci cu stil!

Salonul Manhattan 280 mp, 80 – 130 pers

Celebrating city lights.

Decorat într-un  stil citadin cu culori armonioase, salonul Manhattan este potrivit pentru nunti de dimensiuni medii, botezuri sau evenimente corporate. Design-ul cosmopolit al salii ofera personalitate si caracter oricarui eveniment.

Salonul Adelaide 300 mp,  90 – 150 pers

Celebrating with romance.

Salonul te introduce intr-o atmosfera romantica, cu note arhitecturale distinse si candelabre feerice, care dau o stralucire aparte spatiului.

Este potrivit atât pentru nunti cu stil cât si pentru evenimente corporate de gala.

Salonul Portofino 600 mp, 130 – 300 pers

Celebrating in style.

Salonul este amenajat intr-o maniera chic-eleganta. Elementele de design au fost alese pentru a crea o atmosfera calda si rafinata, perfecta pentru a gazdui evenimente unice si uimitoare.

Contact
Adresa: Soseaua Pipera nr 48,sector 2, Bucuresti
Telefoane: 0723.597.512 / 0723.597.513/ 0727.734.097 / 0731.039.307
Email: contact@metropolitan-events.ro


TRIMITE UN MESAJ CATRE LOCAL
Eveniment
Nr. invitati
Perioada
Nume
Email
Telefon
Alte solicitari
5 adunat cu 7

Comments are closed.

Previous Post
«
Next Post
»