Varianta 1 – 50 € / pax

1. Gustare rece:
- Bulete din pasta de branza cu mac;
- Mix de masline;
- Rulada din piept de pui ;
- Rulou sunca cu salata de cruditati ;
- Chiftelute cu susan ;
- Salata de vinete pe rosie nufar ;
- Bruschete cu rosii si busuioc ;
- Mini frigarui cu rosii cherry si mozzarella.

2. Peste :
- Pastrav la cuptor servit cu legume sote si sos de lamaie.

3. – Cotlet de porc in sos de vin rosu si dulceata de prune ;
- Cartofi copti cu rozmarin.

4.Chifle (cub seminte/kaiser).

Pachet OPEN BAR :
Cola, Fanta, Sprite, Kinley, apa plata/minerala, cafea, ceai, vin casa alb/rosu crama Starmina (demisec), suc portocale ;
Whiskey Grant`s, Ballantines, Votca Smirnoff, Martini alb/rosu, Bailey`s, Gin Beffeater, Campari ;
Long drinks : – Gin tonic;
- Campari orange/tonic/soda;
- Screwdriver;
- Whiskey cola.

LA NOTA FINALA SE ADAUGA 10% SERVICII

——————————————————–

Varianta 2 – 60 €/ pax

1. Gustare rece:
- Tartine cu somn fumee pe kiwi;
- Frigarui caprese;
- Creveti cu salsa de rosii picante in cochilie Saint Jacques;
- Bruschete cu pasta de masline kalmata si ansoa ;
- Salata ruseasca Suba ;
- Grisine cu prosciuto crudo ;
- Masline mix ;
- Rulada de pui.

2. Peste :
- Somon grill servit cu brocolli si orez salbatic.

3. Fel de baza :
- Duet de piept de pui cu mozarella si prosciuto si muschi de vita argentinian servit cu legume grill si mix de ierburi tinere.

4. Chifle (cub seminte/kaiser).

Pachet OPEN BAR :
Primire cu sampanie ;
Cola, Fanta, Sprite, Kinley, apa plata/minerala, cafea, capucinno,ceai, Santal;
Whiskey Jack Daniels, Red Label, Votca Ruski, Martini alb/rosu, Sheridans, Gin Befeater, Campari,Rom Havana
Vin alb/rosu Crama Starmina demisec
Long drinks: – Gin fizz/tonic;
Campari orange/tonic/soda;
Screwdriver;
Whiskey cola/Rom cola.
Cuba libre

LA NOTA FINALA SE ADAUGA 10% SERVICII

———————————————–

Varianta 3 – 70 €/ pax

Gustare rece:
Tartine cu icre rosii;
Medalion de vita in crusta de arahide;
Bruschete cu tartar somon ;
Selectie de branzeturi frantuzesti ;
Rosii cherry cu mousse de vinete ;
Prosciuto pe pat de pepene galben ;
Masline Kalamata
Ciupercute gratinate cu Martini

Peste :
File de dorada regala cu sos de sampanie acompaniat cu baby carrot si sparanghel.

Sarmalute traditionale in foi de varza cu sunculita de casa rumenita, mamaliguta bio si ardei iute.

Antricot de vita cu sos de piper verde si piept de rata cu sos brun si ciuperci sote.
Chifle (cub seminte/kaiser).

Pachet OPEN BAR :
Primire cu sampanie ;
Cola, Fanta, Sprite, Kinley, apa plata/minerala, espresso, capucinno, caffee latte, decofeinizata, selectie de ceai infuzie, gama Santal;
Whiskey Chivas Regal, Red Label, Votca Ruski, Martini alb/rosu, Sheridans, Bailey`s, Gin Befeater, Campari, Rom, Bere 0.33 ml;
Sampanie la tort
Long drinks : – Gin fizz/tonic;
Campari orange/tonic/soda;
Votca suc mere;
Whiskey cola/ rom cola;
-Vin Castelul Huniazilor alb/rosu.

LA NOTA FINALA SE ADAUGA 10% SERVICII


Contact

Adresa : str. Cornelia 26, Sector 4, Bucuresti
Tel: 0724.26.26.26
Mail: rezervari@cherie-hotel.ro
Web: http://cherie-hotel.ro/
Facebook page:https://www.facebook.com/HotelBoutiqueRestaurantCherie/timeline

Comments are closed.