LOCATIE INCHISA

ZONA: Calea Mosilor(Mosilor vechi)
Ambient: familiar, cald si primitor
Capacitate: 120-140 persoane
FACILITATI: plasme, ring de dans, aer conditionat, ventilatie fum, parcare locuri , garderoba, DJ
ORAR: 21:00 – Ultimul client, Marti, Miercuri, Joi, Vineri si Sambata

Revelion 2018 Aici

OFERTE SPECIALE Club:
1.Sticla de J&B 130 ron
2.Sicla de Absolut, Finlandia sau Smirnoff 150 ron
3.Sticla de Jack Daniels 150 ron
4 Vineri la ALL TIME HITS PARTY este reducere 50% la orice sticla de vodka, whiskey sau tequila: 91 ron sticla de Absolut, Finlandia sau Smirnoff, 98 lei st J&B, Jameson si Johnie Walker Red, 103 lei st de Tequila Camino, 112 ron sticla Jack Daniels..etc.

MENIU COMPLET aici

CLUBUL MAYA incita si uimeste in primul rand prin conceptul din care s-a nascut…granita dintre nobil, extravagant si underground. Cum pasesti in lumea Maya esti imbratisat calduros de draperii vaporoase,tapet luxos, miresme sofisticate, fiind invitat sa cobori deja relaxat scarile ce te conduc si mai adanc intr-o poveste de neuitat.


Treptat, usor, observi cum haina peretilor se rupe si se transforma, ducandu-te incet si sigur intr-un loc ce devine din ce in ce mai incitant. Candelabrele, sfestnicele, mobilierul vechi, lampadarul si lumina calda te incanta si te face sa te simti in largul tau ispitindu-te sa gusti din atmosfera mistica si totusi calduroasa a clubului Maya.

Galerii fotoDeja placut impresionat si cucerit de o atmosfera ce parca te vrajeste observi separeul pe dreapta, special creat pentru discutii lungi si savuroase, mobilierul vechi, luxos si totusi primitor, lampadarul vechi ce te vegheaza cum te intorci si te indrepti direct in locul pe care ai venit sa-l explorezi si dornic de o seara ideala intri in inima clubului Maya unde atmosfera calduroasa te relaxeaza, muzica pe care deja o auzi te uimeste prin hiturile noi care incanta astazi auzul si sufletul tututror, dar si vechi pe care le credeai de mult uitate, varietatea ritmurilor te incanta, nelasandu-te sa te asezi comfortabil pe canapea.

Cand te hotaresti sa comanzi ceva, care sa te racoresca sau sa te incalzesca, observi placut impresionat ca preturile sunt pe gustul tau si al oricarei persoane care ar putea sa vina cu tine iar calitatea este exceptionala, ventilatia isi face treaba de minune ceea ce te relaxeaza complet si te pregateste pentru o seara de neuitat….placut impresionat deja te gandesti ca aici poti sa iti inviti prietenii la propia petrecere pentru ca locul este perfect pentru un party de zile mari. Comanzi un cocktail si cu zambetul pe buze te gandesti ca aceasta seara va fi garantat o poveste de neuitat.

Intrarea este LIBERA, nu se plateste rezervarea si NU exista consumatie obligatorie…..la noi sunt ingredientele unei seri minunate in oras….va asteptam sa le gustati.

Organizare evenimente speciale:
Club Maya organizeaza: petreceri corporate, evenimente private,intalniri de afaceri, lansari, conferinte, filmari, aniversari, majorate,petreceri de Revelion, prezentari de moda, petreceri de burlaci sau burlacite, onomastici, expozitii de la 80 locuri pana la 120 locuri.

AVANTAJE:
- oferte promotionale atractive
- management evenimente
- garderoba
- personal vesel si amabil
- bodyguard
- hostess
- Dj
- toate genurile de muzica fara manele
- show-uri de lap dance si striptease asigurate de o echipa de 15 hostesse specific petrecerilor de burlaci
- Striper pentru petrecerile de burlacite

RECOMANDARI din meniul Club Maya:
1.Sticla de J&B 130 ron
2.Sicla de Absolut, Fnlandia sau Smirnoff 150 ron
3.Sticla de Jack Daniels 150 ron
4.Vineri la ALL TIME HITS PARTY este reducere 50% la orice sticla de vodka, whiskey sau tequila

CONTACT
Adresa : Calea Mosilor, nr 138, (Mosilor vechi)

LOCATIE INCHISA


TRIMITE UN MESAJ CATRE LOCAL
Eveniment
Nr. invitati
Perioada
Nume
Email
Telefon
Alte solicitari
9 adunat cu 7

Comments are closed.