MENIU NUNTA 1

APERITIV:

NUFAR DE ROSIE UMPLUT CU SALATA DE VINETE

NUFAR DE CASTRAVETE UMPLUT CU CREMA DE BRANZA

BASTONASE DE ARDEI GRAS

MOZAIC DE MASLINE

TELEMEA

CASCAVAL

RULOU DE SUNCA UMPLUT CU SALATA DE CRUDITATI

CHIFTELUTE PUI / PORC

SUNCULITA TARANEASCA CU CEAPA ROSIE

TRANDAFIR DIN SALAM CRUD USCAT

PESTE:

SALAU MEUNIERE CU CARTOFI NATUR SI LAMAIE

SARMALE:

SARMALUTE IN FOI DE VARZA CU COSTITA AFUMATA, MAMALIGUTA SI ARDEI IUTE

MIX GRILL:

CEAFA DE PORC LA GRATAR

PIEPT DE PUI LA GRATAR

CARTOFI LA CUPTOR CU ROZMARIN

SALATA

ARANJAMENT FESTIV (MESE SI SCAUNE)

PISCOTURI SI SAMPANIE LA PRIMIRE

TORTUL FESTIV

ALUNE, COVRIGEI

OPEN BAR RACORITOARE:

COCA COLA

FANTA

APA PLATA

APA MINERALA

SUC NATURAL

CAFEA ESPRESSO LAVAZZA

PRET: 39 + 10%

[[tab=Meniu Nunta 1 ]]

—————————————————

MENIU NUNTA 2

APERITIV:

ROSII CHERRY

RULOU DE CASTRAVETI UMPLUT CU CREMA DE BRANZA

BASTONASE DE ARDEI GRAS

MOZAIC DE MASLINE

DOBOS

RULOU DE SUNCA UMPLUT CU SALATA A LA RUSSE

CHIFTELUTE DE PUI CU SUSAN

EVANTAI MUSCHI FILE

TRANDAFIR DIN SALAM CRUD – USCAT

SOMON FUME

TARTINA DE LAMAIE CU ICRE

PESTE:

PASTRAV LA GRATAR CU BUCHETIERA DE LEGUME SI LAMAIE

SARMALE:

SARMALUTE IN FOI DE VARZA CU COSTITA AFUMATA, MAMALIGUTA SI ARDEI IUTE

GRILL:

MUSCHI DE PORC IMPANAT

RULADA DE PUI CU SPANAC SI MOZZARELLA

CARTOFI RUMENITI IN COAJA CU USTUROI

SALATA

ARANJAMENT FESTIV (MESE SI SCAUNE)

PISCOTURI SI SAMPANIE LA PRIMIRE

TORTUL FESTIV

FRUCTE, ALUNE, COVRIGEI

OPEN BAR RACORITOARE

OPEN BAR ALCOOLICE

PRET: 49 + 10%

[[tab=Meniu Nunta 2]]

—————————————————–

MENIU BOTEZ 1

APERITIV:

NUFAR DE ROSIE UMPLUT CU SALATA DE VINETE

NUFAR DE CASTRAVETE UMPLUT CU CREMA DE BRANZA

BASTONASE DE ARDEI GRAS

MOZAIC DE MASLINE

TELEMEA

RULOU DE SUNCA UMPLUT CU SALATA A LA RUSSE

CASCAVAL

CHIFTELUTE PUI /  PORC

SUNCULITA TARANEASCA CU CEAPA ROSIE

TRANDAFIRI DE SALAM CRUD – USCAT

SARMALE:

SARMALUTE IN FOI DE VARZA CU COSTITA AFUMATA, MAMALIGUTA SI ARDEI IUTE

MIX GRILL:

CEAFA DE PORC LA GRATAR

PIEPT DE PUI LA GRATAR

CARTOFI LA CUPTOR CU ROZMARIN

SALATA

ARANJAMENT FESTIV (MESE SI SCAUNE)

PRET: 25 + 10%

[[tab=Meniu Botez 1 ]]

————————————————-

MENIU BOTEZ 2

APERITIV:

NUFAR DE ROSIE UMPLUT CU SALATA DE VINETE

NUFAR DE CASTRAVETE UMPLUT CU CREMA DE BRANZA

BASTONASE DE ARDEI GRAS

MOZAIC DE MASLINE

TELEMEA

RULOU DE SUNCA UMPLUT CU SALATA A LA RUSSE

CASCAVAL

CHIFTELUTE PUI /  PORC

SUNCULITA TARANEASCA CU CEAPA ROSIE

TRANDAFIRI DE SALAM CRUD – USCAT

PESTE:

SALAU MEUNIERE CU CARTOFI NATURI SI LAMAIE

MIX GRILL:

CEAFA DE PORC LA GRATAR

PIEPT DE PUI LA GRATAR

CARTOFI LA CUPTOR CU ROZMARIN

SALATA

ARANJAMENT FESTIV (MESE SI SCAUNE)

PRET: 30 + 10%

[[tab=Meniu botez 2 ]]

——————————————————–

MENIU EVENIMENT

APERITIV:

NUFAR DE ROSIE UMPLUT CU SALATA DE VINETE

NUFAR DE CASTRAVETE UMPLUT CU CREMA DE BRANZA

BASTONASE DE ARDEI GRAS

MOZAIC DE MASLINE

TELEMEA

RULOU DE SUNCA UMPLUT CU SALATA A LA RUSSE

CASCAVAL

CHIFTELUTE PUI /  PORC

SUNCULITA TARANEASCA CU CEAPA ROSIE

TRANDAFIRI DE SALAM CRUD – USCAT

MIX GRILL:

CEAFA DE PORC LA GRATAR

PIEPT DE PUI LA GRATAR

CARTOFI LA CUPTOR CU ROZMARIN

SALATA

ARANJAMENT FESTIV (MESE SI SCAUNE)

PRET: 20 + 10%

[[tab=Meniu Eveniment ]]

——————————————————-

MENIU   PARASTAS

APERITIV:

ROSIE NATUR

RONDELE DE CASTRAVETI

BASTONASE DE ARDEI GRAS

MASLINE COLOSSAL

TELEMEA

CASCAVAL

CHIFTELUTE DE PORC

SUNCULITA TARANEASCA

CEAPA ROSIE

TRANDAFIRI DIN SALAM CRUD – USCAT

GRILL:

CEAFA DE PORC

PIEPT DE PUI DEZOSAT

CARTOFI LA CUPTOR CU ROZMARIN

SALATA

1 CAFEA ESPRESSO

PRET :

45.00 RON + 10%

[[tab=Meniu Parastas ]]

——————————————

CONTACT
Adresa :  Strada Serg. Maj. Ion Nedeleanu, nr.8, sector 5, Bucuresti
Tel: 0726.883.998 / 021.420.68.80
Email:  lazar_silviu_ionutz@yahoo.com

Inapoi la profil restaurant

[[tab= CONTACT ]]

Comments are closed.