ZONA: Baneasa, Otopeni
Ambient: Clasic
Capacitate: 2 saloane – 40 locuri
FACILITATI : wi-fi, plata carti credit, parcare privata, plasme, aer conditionat, terase cu umbrele, gratare, gradina/livada

Revelion 2020 Aici

La Restaurant Pensiune Casa Verde Star veti gasi o gazda prietenoasa si deschisa pentru orice tip de eveniment: nunta, conferinta, botez, banchet, petrecere privata sau corporate, festivitate, congres, reuniune, dineu sau cocktail de asemenea clientii isi pot organiza personal mici evenimente.

Imaginati-va un hotel de lux in care sa nu fiti decit dumneavoastra si personalul de deservire, cu o gradina intreaga numai la dispozitia dumneavoastra , fara alti turisti, situat in mijlocul naturii. Confort, Intimitate Relaxare – Ati crede ca o asemenea locatie exclusivista exista la numai 5 minute Bucuresti ?


Galerii foto

Situata in imediata apropiere a capitalei langa Padurea Baneasa, pensiunea Casa Verde Star ofera de 1 la 30 locuri de cazare in 13 dormitoare duble cu baie proprie, sala de evenimente, aer conditionat, TV digital, telefon, fax , internet wireless si parcare privata asigurata intr-o curte generoasa de 2000 mp.

Pensiunea Casa Verde Star dispune de 2 sali ce pot fi puse la dispozitie pentru conferinte, bancheturi, petreceri private sau corporate, congresuri, dineuri sau cocktailuri cat si pentru nunti si botezuri. Asteaptam cu interes sa ne contactati din timp pentru rezervari.

Bucataria este echipata si ofera acces liber pentru cei dornici sa gateasca. Oferta mai include si posibilitatea de a face gratar in aer liber, pentru aceasta avand la dispozitie trei spatii special amenajate si lemne din belsug.

Asteaptam cu interes sa ne contactati pentru rezervari.

In zona:

– Baneasa Shopping City
– Magazin Ikea
– Aeroport Baneasa si Otopeni

Contact

Adresa :Aleea Teisani 70, Bucuresti 014034, România
Tel: 0730.616.544
Email :casaverdestar@gmail.com
Web :http://www.casaverdestar.ro/
Facebook page:https://www.facebook.com/Casaverdestar?fref=ts


TRIMITE UN MESAJ CATRE LOCAL
Eveniment
Nr. invitati
Perioada
Nume
Email
Telefon
Alte solicitari
4 adunat cu 0

Comments are closed.