ZONA: Lipscani – Unirii
Ambient : studentesc (locatie de fumatori )
Capacitate: : 560 locuri (parter- 4 saloane 230 locuri, etaj 3 saloane 120 locuri, terasa stradala 70 locuri, terasa etaj (acoperita si incalzita iarna) -140 locuri

FACILITATI: plasme,orar non-stop
Orar : NON STOP

LA MECIURILE IMPORTANTE VIZIONAREA ARE LOC CU SONOR, MUZICA AMBIENTALA OBISNUITA FIIND OPRITA IN PREALABIL
11 PLASME DE 107 CM

ORICE MECI SAU EVENIMENT SPORTIV LA CERERE DIN GRILA BOOM TV ,DIGI TV  SAU DOLCE TV

Meniu – aici

Galerii fotoOKTOBERFEST PUB porneste cu ideea de a fi o berarie cu program NON STOP care se bazeaza pe o ambianta sonora alcatuita in proportie de 90% din muzica (playlisturile locatiei) si 10% din meciuri live cu sonor.

Cea de a doua categorie se refera la meciurile importante – derby-uri ale echipelor romanesti si straine, alaturi de toate meciurile nationalei noastre.

Playlisturile contin melodii in ton cu locatia , cu specificul ei, vrand a fi in concordanta cu gusturile celor care reprezinta publicul tinta al OKTOBERFEST PUB. Genurile muzicale ce se asculta cu preponderenta in locatie sunt printre altele : irish & muzica romaneasca veche,oldies, rock alternativ, reggae, german drinking songs, balade.

Recomandari din meniul OKTOBERFEST : berea casei care este produsa special pentru locatiile “Oktoberfest”, mititei, carnaciori de sibiu, carnaciori de bere, diverse sortimente de beri germane.

Contact

Adresa: str. Selari 9-11
Telefon: 0724.333.233
Site web: www.oktoberfest-pub.ro

Comments are closed.

Previous Post
«