ZONA: Centrul Istoric, Centrul Vechi
Ambient: Clasic
Capacitate: cafenea – 50 locuri, terasa – 50 locuri, club – 200 locuri (600 in picioare)
Facilitati :internet wireless, ring de dans, plasme, videoproiector, aer conditionat, climatizare, ventilatie fum,garderoba, lounge, vizionari meciuri , parcare privata.
ORAR: Cafenea : 10:00 – 01:00(luni-duminica)
Club : 22:00 – 05:00(joi-sambata)

OFERTE SPECIALE CLUB:

1. J&B + suc natural/cola/red bull – 220 lei

2. Vodka Finlandia + suc natural/cola/red bull – 210 lei

MENIU CLUB AICI

Amplasat in centrul orasului, MARABOO CAFE & CLUB reprezinta un punct de distractie pe harta cluburilor din Centrul Istoric, fiind combinatia perfecta dintre o cafenea moderna la primul nivel si club de socializare la demisol, unde petrecerile tin pana in zori!


Avand o capacitate de 200 locuri la canapele si pana la 500 locuri in picioare cu un ambient exotic CLUB MARABOO abordeaza un concept exclusivist, care mizeaza pe petreceri tematice inedite si artisti invitati .
Suntem prezenti cu organizarea diferitelor petreceri si evenimente saptamanale( de miercuri pana sambata), precum si alte evenimente (petreceri private, aniversari,corporate, prezentari, lansari de produs, etc) in oricare din zilele saptamanii.

Semnificatia cuvantului “MARABOO” a starnit curiozitatea multora, explicatiile fiind dintre cele mai diverse. Este cunoscut drept o insula privata, un loc privat unde indragostitii isi pot trai povestea de iubire departe de cotidian.

Galerii fotoIn CLUB MARABOO regasim insula din Centrul Vechi in care evadezi. Designerul Alexandru Serban a dorit sa creeze prin elementele de decor si arhitectura un spatiu exotic.Reuniunea dintre natura si viata, prin insasi elementele din sigla clubului ( cercul si copacul din sigla simbolizeaza viata), MARABOO este decorat foarte viu.

Vei gasi tablouri cu manechini, pardoseala din lem natur, mobilier de bar din lemn masiv cu linii retro, cer instelat, pereti construiti din pietre de rau,elemente de decor origami, precum si un acvariu superb.Clubul este impartit pe trei tronsoane, fiecare inspirat de natura si atent decorat . Sfori atent montate pe pereti care imita liane, crengi, falduri pe tavan care simbolizeaza nori. Iar culoarea verde predominanta pentru elementele de decor iti trezeste simturile.

FILMULET PREZENTARE AICI

ORGANIZARE EVENIMENTE:

Maraboo Cafe & Club organizeaza: petreceri corporate,intalniri de afaceri, lansari, conferinte, evenimente private , prezentari de moda, expozitii , filmari, aniversari, majorate, petreceri de Revelion de la 30 locuri pana la 600 locuri.

Avantaje:
- podium de prezentare detasabil (baluri boboci)
- bodyguard
- hostess
- reduceri pentru early – booking
- garderoba
- management evenimente

MENIUL ZILEI – ciorba + fel principal + paine + limonada sau cafea(2-3 feluri la alegere) – 19 lei

RECOMANDARI din meniul MARABOO:
- Vodka Finlandia + suc natural/cola/red bull – 210 lei
- vodka Grey Goose
- MARABOO FRAPPE
- J&B + suc natural/cola/red bull – 220 lei

CONTACT

Adresa :str. Blanari nr.12, sector 3, BUCURESTI
Tel: 0751.393.589 / 0786.042.024
Email: marketing@maraboo.ro
Web: http://www.maraboo.ro/
Pagina Facebook Cafenea: https://www.facebook.com/MarabooCafeLounge
Pagina Facebook Club : https://www.facebook.com/MarabooClub

Harta : Pentru vizualizarea locatiei dati click pe butonul Bird’s eye de la harta.


TRIMITE UN MESAJ CATRE LOCAL
Eveniment
Nr. invitati
Perioada
Nume
Email
Telefon
Alte solicitari
7 adunat cu 0

Comments are closed.

Previous Post
«