MENIU SPECIAL DE NUNTA –VARIANTA 1

1.PLATOU RECE

Rulou sunca Praga cu cruditati – 40 gr.

Vinete pe pat de rosie-50 gr

Muschi file afumat sau pastrama-30gr.

Pasta de branza cu marar pe ardei gras-60 gr.

Chiftelute -4 buc-60 gr.

Dobos

Salam de Sibiu-20 gr.

Salata de icre

Castravete verde,masline-50gr.

2. FILE DE  SALAU CU SOS MEUNIERE SI LEGUME SOTE

3. SARMALUTE IN FOI DE VARZA CU COSTITA AFUMATA , MAMALIGUTA

SI ARDEI IUTE –

4. FRIPTURA ( MUSCHI DE PORC IMPANAT,RULADA PIEPT DE PUI LA GRATAR, CARNACIORI SPECIALI ) -250- gr, GARNITURA DE CARTOFI CU ROZMARIN SI CASCAVAL -250gr.

5. SALATA DE VARZA ALBA

6. PAINE SAU CHIFLE

7. CAFEA NELIMITAT

8. ALUNE, COVRIGEI

9. PACHET DE BAUTURI OPEN BAR  : whisky, Campari, Martini, gin, vin Feteasca Regala de Jidvei, apa minerala si plata, racoritoare din gama Pepsi Cola(50 lei/pers)

10.TORTUL MIRESEI (55 lei/kg)

11. FRUCTE

12. SAMPANIE SI PISCOTURI

TARIF  DE BAZA (POZ 1-7) = 180 LEI/PERS

TARIF ALL INCLUSIVE( POZ 1-12)= 260 LEI/PERS

10%  TAXA SERVICIU

[[tab=MENIU NUNTA 1 ]]

MENIU SPECIAL DE NUNTA - VARIANTA 2

1. GUSTARE RECE

Rulou de prosciutto cu  cruditati – 40 gr

Vinete pe pat de rosie-50 gr

Dobos

Salata de icre

Rulada cu somon afumat-30gr.

Piftie de curcan

Frigaruie de branzeturi

Salam de Sibiu-20 gr.

Castravete verde,masline-50gr

2. FILE DE  SALAU CU SOS MEDITERANEAN SI BUCHETIERA DE LEGUME

3. SARMALUTE IN FOI DE VITA CU SMANTANA SI ARDEI IUTE –4 bucati

4. FRIPTURA LA GRATAR : MUSCHIULET DE PORC  SI PIEPT DE CURCAN  GRATAR, -250- gr. SICROCHETE DE CARTOFI CU CASCAVAL RAS -250gr

5. SALATA DE VARZA ALBA

6. PAINE SAU CHIFLE

7. CAFEA NELIMITAT

8. ALUNE, COVRIGEI

9. PACHET DE BAUTURI OPEN BAR  : whisky, Campari, Martini, gin, vin Feteasca Regala de Jidvei, apa minerala si plata, racoritoare din gama Pepsi Cola( 50lei/pers)

10. TORTUL MIRESEI (55lei/kg)

11. FRUCTE

12. SAMPANIE SI PISCOTURI

TARIF DE BAZA (POZ 1-7) =  200 LEI/PERS

TARIFF ALL INCLUSIV (POZ 1-12) =  280 LEI/PERS

10 %  TAXA  DE SERVICIU

[[tab=MENIU NUNTA 2 ]]

MENIU SPECIAL DE NUNTA-VARIANTA 3

1. Gustare rece

Rulou de somon fumme cu sos tartar

Dobos din cascaval si sunca

Mini vol – au- vent umplut cu pasta de branza

Salata de cruditati cu prosciuto

Punguta cu salata de vinete si rosii

Aspic din curcan cu legume

Frigaruie de branzeturi

Curcubeu de masline

Castravete verde

2. Rulada de somon cu ciuperci servita cu legume sote

3. Sarmalute traditionale in foi de varza servite cu mamaliguta ,sunculita si ardei iute

4. Muschi de porc umplut cu carnati si usturoi , piept de curcan marinat, servite cu garnitura de cartofi aromatizata cu verdeturi si salata de sezon

5. Cafea nelimitat

6. Paine sau chifle

7. Alune,covrigei

8. Pachet de bauturi open bar: whisky, Campari, Martini, gin, vin Feteasca Regala de Jidvei, apa minerala si plata, racoritoare din gama Pepsi Cola( 50lei/pers)

9. Tortul miresei

10. Fructe

11. Sampanie si piscoturi

Tarif de baza (poz 1-6) =  250 lei/pers

Tarif all inclusiv(poz 1-11)=  330lei/pers

10 %  Taxa de serviciu

[[tab=MENIU NUNTA 3 ]]

MENIU BOTEZ - VARIANTA 1

1.GUSTARE  RECE

Rulou sunca Praga cu cruditati – 40 gr.

Vinete pe pat de rosie-50 gr

Muschi file afumat sau pastrama-30gr.

Pasta de branza cu marar pe ardei gras-60 gr.

Chiftelute -4 buc-60 gr.

Cascaval natur 40 gr.

Salam de Sibiu-20 gr.

Salata de cruditati cu piept de pui-80 gr.

Castravete verde,masline-50gr.

2. FILE DE SALAU CU SOS MEUNIERE SI

BUCHETIERA DE LEGUME SOTE 200/200 gr

SAU

3. SARMALUTE IN FOI DE VARZA CU MAMALIGUTA

SI ARDEI IUTE –4 bucati

4. GRATAR CAMPENESC( MUSCHI DE PORC IMPANAT ,PIEPT DE PUI GRATAR, CARNACIORI SPECIALI )-250- gr. CU GARNITURA DE CARTOFI CU ROZMARIN-250gr.

5. SALATA DE VARZA ALBA

6. PAINE SAU CHIFLE

7. CAFEA NELIMITAT

Pret =130/pers

TAXA DE SERVICIU 10%.

OPTIONAL : pachet bauturi open bar (fara limita) : whisky,Campari,Martini,gin,vin Feteasca Regala de Jidvei,racoritoare din gama Pepsi Cola = 50 lei/pers. apa minerala si plata (bauturile aperitiv  se servesc la pahar) sau 40 lei/pers cu vin alb la carafa(Chardonnay de Segarcea)

[[tab=MENIU BOTEZ 1 ]]

MENIU  BOTEZ - VARIANTA 2

1.GUSTARE RECE

Rulou de prosciutto cu  cruditati – 40 gr.

Vinete pe pat de rosie-50 gr

Rulada cu somon afumat-30gr.

Pasta de branza cu marar pe ardei gras-60 gr.

Pastrama din piept de rata-30 gr.

Mozzarella cu rosie cherry 50 gr.

Salam de Sibiu-20 gr.

Salata de cruditati cu piept de pui-80 gr.

Castravete verde,masline-50gr.

2. FILE DE  SALAU CU SOS MEUNIERE SI BUCHETIERA DE LEGUME SOTE 200/200 gr

SAU

2. SARMALUTE IN FOI DE VARZA CU MAMALIGUTA

SI ARDEI IUTE –4 bucati

3. MIXED GRILL : MUSCHIULET DE PORC  SI PIEPT DE CURCAN  GRATAR, -250- gr. CU GARNITURA DE CARTOFI CU ROZMARIN LA CUPTOR-250gr.

4. SALATA DE VARZA ALBA

5. PAINE SAU CHIFLE

6. CAFEA- NELIMITAT

Pret=150/pers

TAXA SERVICIU=10%

OPTIONAL : pachet bauturi open bar (fara limita) : whisky,Campari,Martini,gin,vin Feteasca Regala de Jidvei,apa minerala si plata,racoritoare din gama Pepsi Cola = 50 lei/pers. (bauturile aperitiv  se servesc la pahar) sau 40 lei/pers cu vin alb la carafa(Chardonnay de Segarcea)

[[tab=MENIU BOTEZ 2 ]]

inapoi la locatie

Adresa : Bd.Iuliu Maniu 8 A,sector 6,complex Gema,et.3(intre Palatul Cotroceni si Cora Lujerului, langa magazinul Lidl)

Telefon.: 021.410.22.23 / 0740.274.127 / 0760.315.897
Persoana de contact: Ciontu Maria

E-mail : gemarestaurant@yahoo.com
Site web : www.amadaballroom.ro

[[tab=CONTACT ]]

Comments are closed.