MENIU NUNTA LAGUNA BLU

GUSTARE:

50 gr muschi file afumat

50 gr cascaval pe scobitori

2 buc tartine icre negre/rosii

1 buc rosie cu pasta de branza

100 gr rulou sunca cu salata cruditati

100 castravete in forma de floare

30 gr masline negre

25 gr ardei gras

Chiftelute de pui/porc cu susan

PESTE

200 gr file salau cu sos meniere

150 gr legume sote/cartofi nature

SARMALE –foi de varza

4 buc +mamaliga+ardei iute (smantana la cerere)

FRIPTURA 300 gr

muschi sau ceafa de porc

piept de pui sau pulpa

cartofi taranesti/legume sote

salata mixta sau de varza

Paine

Pret meniu: 48 €/Pers.

MENIUL OPEN BAR :

Softuri: (5 €/pers)

Bauturi racoritoare :

Apa plata/mineral

Coca_cola/fanta

Suc de mere ,portocale

Cafea / Ceai

Fructe

Alune ,covrigei

Vin ( 4 €/pers)

Vin alb/rosu Sticla ( 750 ml Jidvei)

Spirtoase :  (7,5 €/pers)

Vodka

Gin

Campari

Martini

Bailey`s

Whisky

Sampanie ,piscoturi

Aranjament : 5,5 €/pers.

[[tab=Meniu Nunta]]

Meniu festiv Laguna Blu

Gustare:

Bruschette

Capresse

Midi in sos picant

Salata de penne

Scalopina

Aripioare crocante

Salata de ton

Focacia

Friptura:

Muschi de vita

Muschi de porc

Salata verde

Cartofi la cuptor cu rozmarin

Brocoli cu usturoi

Cafea

Pret meniu: 130 lei/pers.

—————————————-

Meniu Festiv V2

Gustare:

50 gr muschi file

50 gr rulada de pui

50 gr cascaval

1 buc rosie cu pasta de branza

2 buc de tartine icre negre/rosi

100 gr rulou sunca cu salata de cruditati

100 gr castravete

30 gr masline negre

25 gr ardei gras

Chiftelute de pui /porc

Peste:

200 gr file salau cu sos meniere

150 gr legume sote

Friptura:

Ceafa de porc la gretar

Piept de pui la gretar

Cartofi la cuptor cu rozmarin

Salata mixta

Paine

Pachet Open Bar

Cafea/cappuccino la discretie

Apa plata/mineral

Coca_cola/fanta

Fructe asortate

Alune ,covrigei

Sucuri natural:portocale, piersici

Meniu bar all inclusive:Ballantine”s,Absolut,Campari/Orange,Martini alb/rosu,Beefeater/Tonic,Vin alb/rosu,Sampanie

Pret meniu: 150 lei/pers.

[[tab=Meniuri festive ]]

Meniu botez Laguna Blu

Gustare:

50 gr muschi file

50 gr rulada de pui

50 gr cascaval

1 buc rosie cu pasta de branza

2 buc de tartine icre negre/rosi

100 gr rulou sunca cu salata de cruditati

100 gr castravete

30 gr masline negre

25 gr ardei gras

Chiftelute de pui /porc

Peste:

200 gr file salau cu sos meniere

150 gr legume sote

Friptura:

Ceafa de porc la gretar

Piept de pui la gretar

Cartofi la cuptor cu rozmarin

Salata mixta

Paine

Pachet Open Bar botez

Cafea/cappuccino la discretie

Apa plata/mineral

Coca_cola/fanta

Fructe asortate

Alune ,covrigei

Sucuri natural:portocale, piersici

Meniu bar all inclusive:Ballantine”s,Absolut,Campari/Orange, alb/rosu,Beefeater/Tonic,Vin alb/rosu,

Aranjamente salon:fete de masa,traversa masa,husa scaun,funda scaun,servete masa,lumanari ,suport ptr. flori din fier forjat sau cupa de sampanie,/.pietricele ca décor (florile nu sunt incluse in pret)

Pretul meniului : 38 €/pers.

[[tab=Meniu botez]]

Adresa : str. Garlei, nr. 1, Pod Baneasa, sector 1, Bucuresti
Telefon : 021.233.02.17 / 0730.013.900
Mail: office@lagunabluevents.ro

Persoana contact: Luca Roxana 0730013900

inapoi la restaurant

[[tab=CONTACT]]


Comments are closed.

Previous Post
«