Meniu Nunta Classic

Gustare rece

  • Sunculita taraneasca
  • Rulou de vinete cu cascaval
  • Barcuta de ardei gras cupasta de branza si marar
  • Rulou cu sunca de Praga si salata de cruditati
  • Specialitate din cascaval afumat cu piper
  • Ceafa de porc afumata
  • Castravete natur
  • Masline negre si verzi

Preparat trecere

  • File de Salau cu sos meunierre si garnitura de cartofi blansati in unt si vin alb
  • Sarmalute in foi de vita si in foi de varza servite cu mamaliga si ardei iute

Preparat baza

  • File de porc cu sos de mere Grappa servit cu garnitura de cartofi boulangerre si salata de sezon

Selectie de chifle

Tortul miresei



[[tab=MENIU NUNTA 1 ]]

Meniu Nunta New Style

Gustare rece

  • Carpaccio de vita cu rukola,parmesan si ulei de masline( 1 buc)
  • Smochina si roquefourt invelite in prosciutto( 2 buc )
  • Surimi cu cirese confiate pe salata radicchio( 2 buc )
  • Cosulete din foitaj cu salata caesar si ou de prepelita( 1 buc )
  • Somon fumme marinat in sos de sfecla rosie ( 1 buc )
  • Cupe de cartofi cu mascarpone , ardei gras rosu si phisallis ( 1 buc )
  • Bruscheta cu salsa de rosii si busuioc ( 2 buc )

Preparat trecere

  • File de Somon marinat in soya, miere, susan servit cu garnitura de legume mediteraneene si sos de chivas cu lime
  • Sarmalute in foi de vita si foi de varza servite cu mamaliguta, smantana si ardei iute

Preparat baza

  • File de vita si cotletel de berbecut cu sos de vin porto si struguri servit cu sparanghel sote si baby morcovi cu salata iceberg, rosii cherry, ardei gras si dressing balsamic

Selectie de chifle

Tortul Miresei

[[tab=MENIU NUNTA 2]]

Meniu Nunta Gourgeous

Gustare rece

  • Dovlecel rosti cu smantana si icre de manciuria
  • Con de parmesan cu crema de branza, ardei gras, muguri de pin si chivas
  • Jumatate de avocado cu fructe de mare si sos calipso
  • Frigaruie de baby calamari la gratar cu sos sweet chilly si lime
  • Carpaccio de ton cu rukola, parmesan si otet de zmeura
  • Panetonne cu foie gras si jeleu de mere picant
  • Cuburi de pepene galben cu feta , menta si crispy prosciutto
  • Cupe din castraveti cu carne de vita,ceapa, menta si coriandru
  • Peste afumat cu orez, wasabi mayo invelit in alge nori si castravete
  • Mini quiche cu branza brie si ceapa caramelizata

Preparat trecere

  • File de Dorada in crusta de hrean si moulles marinierre servite cu  viermmicelli , cous cous cu legume si sos de sofran
  • Sarmalute in foi de vita si foi de varza cu mamaliguta si ardei iute

Preparat baza

  • File de miel si madalioane de vita servite cu anghinare si ardei gras in sos de artar
  • Salata Mesclun cu ardei copt

Selectie chifle

Tortul Miresei

[[tab=MENIU NUNTA 3 ]]

Meniu Nunta Strange Chef

Primire invitati ( wellcome pass around)

  • Tartine cu icre rosii si lamaie
  • Tartine cu somon fume si lamaie

Gustare rece

  • Baby creveti tigers in foietaj cu salsa de mango
  • Somon cu legume, ghimbir murat si sos hollandaise in paine libaneza la gratar
  • Panetonne cu foie gras si chutney de mere picant
  • Sushi Maki( somon, ton )
  • Pere invelite in prosciutto si salata creata
  • Oua de prepelita cu mac, susan, sare de mare, ridichi si coriandru
  • Roast beef marinat in teriaky si ierburi caraibiene
  • Frigarui Gildas cu masline verzi, file de anchoix si ardei peperoni murati
  • Cosulet din parmezan cu salata caesar
  • Mini clatite peking cu piept de rata si legume joulliene

Preparat trecere

  • File de Dorada cu sos tomat si pesto cu dijon servit cu orez capse cu stafide si migdale
  • Sarmalute in foi vita si foi de varza cu mamaliguta, smantana si ardei iute

Preparat baza

  • Piept de rata, medalioane de vita cu sos de coacaze servite cu legume la gratar, ciuperci pleurotus, rosii confiate si busuioc

Selectie de chifle

Tortul Miresei

[[tab=MENIU NUNTA 4 ]]

Meniu Nunta Bufet Free Style

Preparate reci

  • Prosciutto pe grisina cu parmezan si busuioc
  • Bruscheta cu branza Roquefort si ceapa caramelizata
  • Bruscheta cu Gorgonzolla, muguri de pin si stafide
  • Crackers cu branza si parmezan serviti cu struguri albi si negri
  • Mini tarta cu crema de branza, somon afumat si chives
  • Crostini cu avocado si sweet chilli
  • Salata de spanac, pere si nuci cu dressing de seminte de mac in cupe de martini


Preparate calde

  • Frigarui de somon cu lime
  • Frigarui de calamari, stil Teriyaki
  • Frigarui de creveti la gratar
  • Sate de vita cu sos picant de mango
  • Frigarui de cartofi cu ceapa verde, ardei gras rosu si rozmarin
  • Frigarui de legume cu sos sweet chill

Desert

  • Diamantini de ciocolata cu mascarpone, menta si fructe rosii
  • Mini tiramisu in flute de sampan
  • Frigarui de fructe proaspete cu sos de ciocolata alba si neagra
  • Selectie de paine
  • Tortul miresei

[[tab=MENIU NUNTA 5 ]]

Meniu Nunta Bufet Flavour

Preparate reci si salate

  • Bruschete cu salsa de rosii, avocado si sos cocktail
  • Cosulete de parmesan cu salata Caesar
  • Bruschete cu branza de capra, smochina, cimbru si sos de cirese
  • Miniclatite peking cu rata si legume
  • Crevete crocant cu carpaccio de ton, legume si wassabi mayo
  • Frigarui calamar cu lime si sos sweet chilli
  • Cartofi rosti cu somon fume, piure de avocado si seminte de rodie
  • Salata iceberg cu piept de pui, rosii cherry, ardei gras si alune de padure
  • Salata cu lollo rosso, salata aisberg, lime, portocale, mere roşii, schweitzer, ulei masline
  • Salata de orez cu migdale, rodii, fructe confiate si ierburi
  • Platou antipasta (sunca parma, anghinare, rosii confiate, ciuperci pleurotus, masline marinate,  ardei copt, parmesan, ciligiene, rosii cherry, sos pesto si chutney de mustar cu miere


Preparate calde

  • File de dorada cu sos de rosii cu busuioc
  • File de vita cu sos de vin Porto si struguri proaspeti
  • Piept de pui cu sos de branza (Roquefort, Camembert, Mozzarella, Schweitzer)
  • File de miel in crusta de pesmet, mustar si ierburi cu sos de vin alb
  • Orez primavera
  • Spanac si baby morcovi sote
  • Cartofi noi la cuptor cu ulei de masline si rozmarin

Desert

  • Knicker Bocker Glory cu bezea, frisca, fructe de padure, inghetata de vanilie si caramel
  • Frigarui de fructe la gratar cu zahar brun si rom
  • Clementine cu sos de iaurt, banana,  menta, vodka si biscotti
  • Selectie de paine
  • Tortul miresei

[[tab=MENIU NUNTA 6 ]]

Meniu Bauturi Sweet Bartender

Open bar

  • Vin spumant ( primire si tort );
  • Whisky Jack Daniel’s , J&B, Johny Walker ( red label);
  • Campari;
  • Martini;
  • Gin (Beefeater);
  • Vodka (Finlandia, Absolut);
  • Crema whisky (Bailey’s);
  • Rum Havana;
  • Jagermeister;
  • Tequila;
  • Absint;
  • Cocktails: Mojito, Cuba Libre, Caipirissima, Sex on the Beach, Caipiroska, Caipirinha;
  • Bere: Heineken; Ursus (0,33 l);
  • Bere fara alcool;
  • Vin alb: Sarica Niculitel; JP Chenet;
  • Vin rosu: Sarica Niculitel; JP Chenet;
  • Soft drinks: Cola, Fanta, Sprite, Schweppes, Cola light;
  • Apa minerala si plata Dorna (0,5 l);
  • Sucuri naturale: portocale, portocale rosii, piersici, mere verzi
  • Cafea espresso
  • Cafea filtru, Capucino, Caffe Latte.

Meniu Bauturi Salt&Pepper

Open bar

  • Bere Ursus (0,33l);
  • Bere Heineken (0,33 l);
  • Bere fara alcool;
  • Soft drinks: Cola, Fanta, Sprite, Schweppes, Cola light;
  • Apa plata Dorna (0,5 l);
  • Apa minerala Dorna (0,5 l);
  • Sucuri naturale: portocale, portocale rosii, piersici, mere verzi;
  • Cafea espresso (Nespresso – 5 stars);
  • Cafea filtru;
  • Capuccino;
  • Caffe Latte;

[[tab=MENIU BAUTURI ]]

Meniu Nunta Ianuarie-Aprilie

70euro/persoana+ tva

Gustare rece

  • Sunculita taraneasca
  • Rulou de vinete cu cascaval
  • Barcuta de ardei gras cupasta de branza si marar
  • Rulou cu sunca de Praga si salata de cruditati
  • Specialitate din cascaval afumat cu piper
  • Ceafa de porc afumata
  • Castravete natur
  • Masline negre si verzi

Preparat trecere

  • File de Salau cu sos meunierre si garnitura de cartofi blansati in unt si vin alb
  • Sarmalute in foi de vita si in foi de varza servite cu mamaliga si ardei iute

Preparat baza

  • File de porc cu sos de mere Grappa servit cu garnitura de cartofi boulangerre si salata de sezon

Selectie de chifle

Tortul miresei

Open Bar

  • Vin spumant ( primire si tort );
  • Whisky J&B, Johny Walker ( red label);
  • Campari;
  • Martini;
  • Gin (Beefeater);
  • Vodka (Finlandia, Absolut);
  • Crema whisky (Bailey’s);
  • Bere:  Ursus (0,33 l);
  • Bere fara alcool;
  • Vin alb: Sarica Niculitel;
  • Vin roșu: Sarica Nicilitel;
  • Soft drinks: Cola, Fanta, Sprite, Schweppes, Cola light;
  • Apa minerală si plată Dorna (0,5 l);
  • Sucuri naturale: portocale, portocale rosii, piersici, mere verzi
  • Cafea espresso
  • Cafea filtru, Capucino, Caffe Latte.

*ospatari- bonus

* dj, lumini, sonorizare,luminist- bonus

* decor ( fete de masa, huse scaune,funde scaune,place- carduri,meniuri, aranjament floral, covor rosu, centralizator, chevalet )-bonus

* bufet fructe ( display )- bonus

* primire invitati ( finger food )- bonus

[[tab=Oferta Ianuarie -Aprilie ]]

Contact
Adresa: Bucurestii Noi nr.48, Bucuresti
Telefon: 0766.526.748
Email: office@saltandpepper.ro
***
[[tab=CONTACT ]]

Comments are closed.