BAR DESFIINTAT

Zona: Stefan cel Mare
Ambient: intim,modern
Capacitate: 80 persoane
Optiuni : plata prin carti de credit, wi-fi, plasma, program de noapte, aer conditionat
Orar:
luni – joi : 16:00 – 02:00(ultimul client)
vineri – sambata: 16:00 – 05:00(ultimul client)
duminica – 16:00 – 24:00(ultimul client)

Un cocktail ca la carte. Muzica buna. Si servicii ireprosabile. Cu asta se lauda Mash Cocktail Bar – un loc potrivit pentru relaxare pe timpul zilei, o intalnire de afaceri, aniversari, sau distractie cu prietenii in miez de noapte.
Daca te afli pe Sos. Stefan cel Mare si esti un gen mai pretentios dar totusi nu preferi locurile fitoase care-ti golesc buzunarul, Mash Cocktail Bar iti sta la dispozitie.

Galerii foto


Varietatea este cap de lista. Din sutele de bauturi alcoolice si non-alcoolice aflate in meniu poti opta pentru o Mint Coffe la o intalnire business. Un Strawberry Shake in timp ce citesti presa on line cu ajutorul wireless-ului. Sau un Negroni cocktail, seara cu prietenii. Toate acestea pe ritmul selectiilor lounge, latin, chill-out, indie, oldies, funky sau groovy.Nici serile tematice nu lipsesc! In fiecare Joi seara se canta. La Karaoke !

Iar in weekend-uri, un Dj rezident te scoate din monotonia acumulata in cursul saptamanii.Pe langa toate acestea, Mash Cocktail Bar este o gazda foarte buna si atunci cand vine vorba de petreceri. Sau aniversari. Asa ca daca vrei sa sarbatoresti intr-un mod aparte, ai gasit locul potrivit.

Evenimente saptamanale:

 
   

 

 

 

Recomandari din meniu:

- Mash Cocktail
- Covrigs Favorite
- Specialitatea barmanului – martini cocktail
- Tequila la metru

Contact

Comments are closed.

Previous Post
«