Aperitiv compus din:
Salata boeuf

Rulada de cascaval
Tartine cu icre de manciuria
Tartine cu somon fume
Rosii cherry cu mozarella
Chiftelute din piept de pasare cu susan
Piftie de curcan
Ghiudem
Muschi file
Cruditati
File de salau cu sos meuniere si buchet de legume
Sarmalute in foi de varza cu mamaliguta, ardei iute si costita afumata
Friptura
Muschiulet de porc umplut
Friptura de curcan
Ficatei de pui in bacon
Garnitura varza calita si mere coapte
Tort festiv, inghetata, fructe
Bauturi Open Bar: (consum nelimitat pe durata evenimentului)
Whisky, Vodca, Campari, Martini, Gin
Vin Sauvignon Blanc de Vrancea demisec alb si Merlot rosu
Cola, Cola light, Fanta, Schweppes, suc din gama Granini
Apa minerala si plata
Cafea
Sampanie 1 cupa la ora 24:00
Divertisment
DJ profesionist cu muzica internationala
Program folcloric interpretat de Marioara Man Gheorghe
Baloane si jocuri de lumini
Tarif Meniu Revelion 2011 restaurant Amarillo Bucuresti: 270 lei/persoana
GALERIE FOTO – AICI
Contact
Adresa: Dr.Taberei nr.65
Telefon: 0722.244.599 / 0722.215.615
Site web: www.restaurant-amarillo.ro

[[tab=MENIU REVELION  ]]

Comments are closed.

Previous Post
«
Next Post
»