LOCAL DESFIINTAT

Pizzerie,Bar,Terasa

Zona: Crangasi
Specific bucatarie: romanesc
Ambient: intim,rustic
Capacitate:  120 de locuri(total)
- Parter  20 de locuri 
- Demisol 40 de locuri
- Terasa  60 de locuri

Facilitati: plasme pentru meciuri,catering,livrari la domiciliu,karaoke in curand
Orar: 12.00-24.00

 

Oferta Lunii :
La 3 Pizza Casei comandate primiti una GRATUIT!!!

Happy Hours: intre orele  13.00-17.00 orice pizza la 13 ron !

Catering,livrare la domiciliu in zonele : Crangasi,Giulesti,Calea Grivitei,Piata Chibrit,Bulevardul 1 Mai,Zona Gara de Nord

Meniu Pizza  – Pizza 32 cm !

Meniu restaurant

Orar livrari la domiciliu : 12:00 – 22:00
 

 

Organizari evenimente speciale : Botezuri,Onomastice,Petreceri Private,etc pana la 70 de locuri.

Pentru Evenimente preturile meniurilor incep de la 120 RON -140 RON. In functie de cererile dumneavoastra meniurile se pot negocia.

NOU: Inchiriem avatantajos imbracaminte  de mese si scaune pentru evenimente.

Galerii fotoVa intrebati de unde vine pizza?

Ideea de pizza este mai veche decat Italia. Pentru prima data grecii au fost cu ideea de a coace paine in forme rotunde si plate si de a adauga diferite alte alimente deasupra. Preferata lor era o combinatie de uleiuri de masline si anumite condimente. Ca toppinguri alegeau cartofi si frunze, diferite feluri de carne si chiar si fructe. Este o certitudine ca grecii ar fi folosit si rosiile, daca acestea ar fi fost descoperite la vremea aceea! Mozzarella adevarata era importata de greci din India, astfel ca era destul de putin accesibila.

Prima pizza adevarata a fost facuta de brutarul Raffeale Esposito in Napoli, Italia. Dupa cum spune legenda, Esposito a vrut sa produca un fel de paine care sa fie diferit de celelalte care se vindeau in Napoli. Mai intai a incercat sa adauge numai branza, apoi sos, dedesubt si I-a dat forma unei placinte rotunde. Creatia sa a fost placuta imediat, si Esposito a fost chemat sa faca niste pizza pentru vizita Regelui Umberto si Reginei Margherita in 1889. A facut o pizza in trei culori: cu branza alba, sos rosu si condimente, ca sa reflecte steagul italian si loialitatea sa fata de tara. A fost o realizare grozava, si a numit-o pizza margherita dupa numele reginei.

Iata ca dupa indelungi cautari noi , restaurant “Pizza intre Blocuri” , am descoperit adevaratele retete traditionale italienesti de pizza si dorim sa va invitam sa savurati gustul,aroma,rafinamentul al unei pizza cu adevarat italienesti intr-un ambient placut cu muzica si specific italian.
Desigur daca timpul dumneavoastra este limitat , va punem la dispozitie posibilitatea de a comanda direct la domiciliul sau la locul de munca al dumneavoastra.

Recomandari din meniu:
- Pizza Casei(sos rosii,mozzarella,sunca,salam picant,bacon,ciuperci,ardei gras,masline,ceapa)
- Tigaie Picanta (piept pui,ceafa porc,muschiulet porc,sos rosii,usturoi,ardei iute)
- Paste Carbonara (bacon,ou,smantana lichida,ulei masline,sare,piper)
- Papanasi de casa cu smantana si dulceata
- clatite uriase

LOCAL DESFIINTAT

Comments are closed.